Öncelikle yeni bir girişimci olduğunuzu hesaba katarak, hem ekonomik oluşunuz hemde destekçi olmak anlamında alım düşünmüştüm ama yaptığım araştırmalar ve deneyimlemeler aklımda soru işaretleri bıraktı. Her ne kadar ICANN akreditasyonumuz yok bayiyiz desenizde öncelikle bu işte fiyat kadar karşılıklı muhatab alınabilecek birinine ulaşabilme kolaylığı ve açılan destek bildirimlerine kısa zaman zarfında geri dönüş sağlanabilmesininde geçilecek siparişlerde etkili olduğunu düşünüyorum. Keşke domain ve hosting için ayırdığınız bütçenizden müşteri hizmetleri ve destek talebine kısa cevap verilebilmesi adına temsilci alımı yönünde de bir bütçe ayırabilmiş olsaydınız.
Olumsuz görüşlerimin nedenleri.
1- Destek talebime 1 saat 20 dk cevap verilmiş olması
2- telefonla aradığımda ise 0362 zaten açan yok 0852 ise ilk aradığımda 7 dakika diğer aradığımda acaba bu arama ne kadar uzun olabilir deneyimlememde ise 20 dk lara kadar çıktı ve sıkıldım kapatmak durumunda kaldım.
Şimdi soruyorum siz bir müşteri olsanız firmanızdan sırf uygun fiyatlı diye acil bir durumda telefonun karşısında bir muhatap bulamadığınız ve destek talebinize 1 saat 20 dk da dönüş sağlayan bir firmadan alışveriş yaparmıydınız. Açıkcası aklımda firmanızla alakalı hala soru işaretleri var. Özür dileyerekten takipte olduğumu belirtmek istiyorum.
Olumlu veya olumsuz görüşleriniz için teşekkür ederiz. Çağrı merkezimiz pandemi sürecinde devredışı olup Destek Sistemi, WhatsApp üzerinden destek sağlanmaktadır.
Eee Bu Ülkede Herkesi Memnun Edemeyebiliriz