Uygulama adı :
2 adet uygulalama mevcut için pm veya
whatsapp
Uygulama linki : pm veya
whatsapp
Yayınlanma zamanı :
1. app 24 haziran - 2. app 25. haziran
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Reklam ve uygulama satın alım mevcut.
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : 15 günlü gelir : 1462.47 uygulama içi satın alım. 340 TL reklam geliri.
İndirilme/Değerlendirilme sayısı :
1. uygulama 4.9 2.uygulama 4.5
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : %80 teşvik geri kalanı organik.
Günlük aktif kullanıcı sayısı :
1. uygulama 874 2.uygulama 269
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : sınırlama yok.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Firebase
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Forumdan alındı.
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Sınırsız.
Geliştirici hesabı dahil mi? : Değil.
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hiç bir şekilde garanti verilmemektedir. Sonuçta google play benim değil net bir şey söylemem.
Görseller
1. UYGULAMA FİREBASE
2.UYGULAMA FİREBASE
2. UYGULAMA ADMOB
1. UYGULAMA ADMOB
1. UYGULAMA ONESİGNAL2. UYGULAMA ONESİGNAL
Yaptığım Giderler (sadece 1. uygulama)
85 TL Tanıtım - Yıldız Yorum
250 TL Telegram Reklam
80 TL instagram story reklam.
35 TL story tasarımı
Aktif olarak adsreklamnet den 1000 adet ads indirmesi aldım ortalama 400 tane indirme falan kaldı.
Uygulama satış nededim : Reklam bütcemin bitmesi. Forumda işini harika bir şekilde reklam yapanlar var onlardan hizmet aldığınızda katkısını elbet görürsünüz.
Alan kişi kazanmayı isterse sadece bildirim satarak bile güzel paralar kazanabilir ortalam 1.000+ kişiye anlık bildirim atabiliyorsunuz.
Uygulama için istediğim fiyat 3.500 TL Ciddi alıcılar ile pazarlık olur.