Dreko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direkt 0 veya 100 olması gerçek dışı hitlere işaret olabilir, kaynakları kontrol etmenizi öneririm. İyi çalışmalar.
değil hocam kaynağı biliyorum amagoogle un kendisi tek sayfa dışına cıkmayana %0 olarak gösteriyoruz vs yazmış ama emin olamadım

halito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google analytics üzerinde hemen çıkma oranı ne kadar düşükse o kadar iyidir. Yandex metrica ise tam tersidir. Hemen cıkma oranı ne kadar yüksekse o kadar iyidir.

Google Analytics, web sitesinin yalnızca bir sayfasının görütünlenmesi ile sonuçlanan oturumu başarısız olarak görüyor. Buna göre, tek sayfalık siteler için ortalama hemen çıkma oranı %100’e yakındır. Aynı durum çeşitli mallara sahip olmayan dar profilli çevrimiçi mağazalarda görülebilir.

Bu bilgilere dayanarak hiç bir kullanıcının sitenizde sayfalar arası gezinti yapmadan çıkmadığını söyleyebiliriz.

Daha önce konuya verilen cevaplarda söylendiği gibi %0 ya da %100 gerçekçi bir değer olarak görünmemekte.
anladım evet biraz sorun gibi duruyor - site içi dolaşım için keyword'e linki - makale sonu related link haricinde yapılabilecek birşey var mı acaba?

Blacksheep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen çıkma oranınız 0 ise kullanıcılar sayfalar arası dolaşım sağlıyor demektir.Hiçbir kullanıcınız bir sayfayı ziyarey edip siteden çıkmamış.
bir içeriğe gelip 1.3 dk civarı duruyorlar ama niyeyse hemen çıkma hep 0 - tam anlamadım açıkcası mevzuatı