Ufaktan büyüğe doğru zarar verme yoluna git abicim. İlk iki üç güç bisikletleri yere düşür herhangi bir zarar görmelerine gerek yok bu durum canlarını sıktığı için oraya çekmeyi bırakabilirler.
Baktın olmuyor jantları yamult o da olmuyor lastiği patlat ve bisikletleri yere yatır. Sorduklarında bilmiyorum. İnan bana sorunun çözülecek. Ben de maalesef böyle çok cins sorunları ancak bu şekilde çözebildim.
Bilmiyorum artık gerçekten böyle bir yol izlemek istemiyorum fakat önümüzdeki ilerleyişe ve duruma göre son çare bu kalıyor heralde
Hukuki bir şey yapılabileceğini düşünmüyorum olabilecek en hukuki çözüm site yönetimi. Sizin cazlayacağınız taraf aslında site yönetimi, sitenin ve bina içindeki kontrol ve düzen onların sorumluluğunda.
Dinlemiyorlar hocam site yönetiminide dinlemiyorlar.Birde bu 2 taraf yaşadığımız şehirde işleri gereği bilindik tanındık zengin kısımda olan insanlar.Ondan dolayı burunlarıda biraz havada site yönetimide lafını geçiremiyor.
Kendi çocukluğum geldi aklıma, düşüncesizlikten merdivenlere koyardık. Sabit dursun diye tekeri merdivene dayardık ( çapraz vaziyette )
Sonuç?
Birini merdivene öyle bir güzel monte etmişti ki bisikletimi. Tekeri nasıl becerdiyse merdiven demirlerinin arasından geçirmişti.
Geçerken ayağım takıldı düştüm sinirle yaptım demişti. Babamda dövmüştü. TABİ Kİ BENİ.. Eskiden büyükler haklıydı, çocuğunu umarsızca savunan çirkef komşular yoktu.
İnanın çocuklarla herhangi bir sorunum yok hocam.Kimsenin malına zarar gelsin birşey olsun tartışma çıksın istemiyorum.Ama resimdede görüldüğü üzere resmen bizim yolumuzu kapatıyorlar.Bizim yolumuzu kapattıkları yetmiyor yangın merdivenini de kapatıyorlar.Ama dediğim gibi önümüzdeki süreçte birazda çocuklara izah etmeye çalışacağım o da olmazsa ufak ufak zarar verme yöntemine geçeceğim artık her ne kadar istemesemde