Herkese merhabalar öncelikle.Uzun süredir uğraşıyoruz komşularımızla.Uğraşıyoruz derken direk kendileriyle muhattap olmuyoruz.Yönetime şikayet ediyoruz yönetim konuşuyor 1-2 gün normal sonra gene aynı.Sorunumuz şu aslında;
Resimdede gördüğünüz üzere bizim daireye giden yola böyle çocukları bisikletini bırakıyor.Ek olarak gene gördüğünüz gibi sağ taraftaki boşluğa bisiklet koymuşlar fakat orası yangın çıkışı.Bazen ben gördüğümde gene kendim düzeltiyorum sıkıntı çıkmasın diye ama ailecek bunaldık artık.Bulunduğumuz katta bizim dışımızda 2 tane daha daire var.Bizimde 2 bisikletimiz var ama biz yukarıya çıkarmıyoruz.Aşağıya bırakıyoruz.Bisikleti koymalarınada inanın birşey demiyoruz.Koysunlar ama bizim yolumuzu kapatmasınlar istiyoruz.Sonuç olarak gecenin bir vakti evden birine birşey olur hastaneye gitmemiz gerekir biz bunların bisikletiylemi uğraşacağız yoksa hastamızlamı? Tutki yangın çıktı bu bisikletleri çekmeklemi uğraşacağız yangınlamı?
Kısacası yönetimde birşey yapamıyor.Söylüyoruz yönetim arıyor ertesi gün gene aynı.Çocuklarına laf geçiremiyorlar.Bu konu hakkında ne yapabiliriz bir fikri olan var mı? Kendileriyle pek muhattap olmak istemiyorum tartışma vs çıkar diye.Sonuç olarak yönetim 2-3 defa kendilerini uyarmasına rağmen inatla bu şekilde devam eden bir süreç var yönetimi dinlemiyorlarsa bizi dinleyeceklerini hiç sanmıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeliyim?