Enesovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bilgiler vermişsiniz elinize sağlık, bir zamanlar manuel yaptığım zamanlar ve çok başarılı olduğum çalışma taktiği de benden olsun şuan pinto pinle uğraşıyorum 2-3 aydır.

Manuel de çalışmak istediğin diyelim ki decor bu alanda adeta Fatihleşmiş büyük bir kaç hesap bulmak ve o sitede diyelim ki beyaz dolaplar içinde şık mutfak tasarımları başlığı pinletilmis takipçi sayısı çok olduğu için o hesabın bu başlıkla etkileşimi yüksek olacaktır dolayısıyla benzer yada aynı tercih size kalmış başlıkla pinletilen ilgili resimler bu büyümüş hesabın paylaştığı pinin altında sağında solunda illaki alâkalı olduğu için kendi pinlerimiz rahatlıkla yerini alacaktır ve görüntüleme etkileşim eş zamanlı gelişecektir.

Bu taktikle 800-1k pine 8-10m görüntüleme alıyordum bir ay içinde rahatlıkla ve bu taktiği Decor, outfits,nails,travel, düğün fotoğrafçısı kategorilerinde denedim hepside tuttu tutmama şansı yoktur benim fikrim hangi kategori olursa olsun .

Mantık büyük sitelerin pinlerini paravan yaptırmak kendi sitelerimize.
Hocam öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Hangi başlıkta etkilemişin yüksek olduğunu anlayabilmemizin bir yolu var mı acaba ona göre konu seçelim. Yoksa fazla takipçi sayısı olan hesaba ait herhangi bir pinde mi bu yöntemi uygulamalıyız
Ben bu konuda baya bir cahilimde.