Agacım şunu söyliyim sizin gibi 2 gözü 2 kulağı olan bir insan için üzülmenize gerek yok, şimdi mantıken yaşınızın küçük olduğunu varsayıyorum ki bir 3 5 sene geçsin sonra koy götüne ama diyeceksin her ayrılıktan yada acıdan sonra
Boş işler bunlar tamam acı çek ama kendini yıpratma
Şunu düşünerek işten sıyrılabilirsin , asgari ücret ile 3 çocuk büyütmeye çalışıp faturalara yetişmeye çalışmıyorum diye düşünmen yeterli, zira bu insanın çektiği acıyı, zorluğu kimse çekemez. Yani sadece hormonel şeylerden kaynaklar etkilenimlerden kendinizi tribe sokmayın
Düşünmeden edemiyorki insan hocam
Sen bu şekilde değer verip işe gideceğin gün yatmayıp uyku uyumayıp ondan mesaj bekliyorsan yazmıyorsa daha sonra sana kısa umursamaz cevaplar veriyorsa senin ona verdiğin değeri haketmiyor demektir. Basit düşün sen aşık olmuşsun ama karşıdaki kişi seninle aynı hisleri paylaşmıyor olabilir çok üzerine gitmemekte fayda görüyorum olumlu hisler beslerse devam et ama seni deyim yerindeyse iplemiyorsa onu orada bırakıp yoluna devam edeceksin.
Hocam nasıl bırakayım onu acaba şuan napıyor diyorum bir saniye aklımdan cıkmıyorki
Ne yazık ki öyle hocam... Bir de ara ara umut verip içimizdeki ateşi alevlendiriyorlar maalesef
Umut vermesi ayrı zaten hocam sonra iplememesi ap ayrı bir şey
heves o heves .
Buyuk ihtimalle genc bir arkadassiniz. Baskasini buldugunuz anda eskisinin ask degil de heves, heyecan oldugunu anlayacaksin.
Hocam başkasını kolay kolay bulamam gibi