Ödevini parayla yaptıran da kendisi yapanda işsiz kalıyor çokta şey yapmayın bence : )
Umarım öyle oluyordur

Kim kopya çekmiş bir mimarın çizdiği evi alır? Ve ya kopyacı bir doktora ameliyat yaptırır? Kimse
Ben öğretmenim ve bana da ödevlerini başkasına yaptırmak hiç etik gelmiyor fakat şimdi içinde bulunduğumuz duruma göz atınca. Maalesef ki öğretmenler neredeyse hiçbir şey anlatmadan öğrencilere tonla ödev yükleme peşindeler. Öğrenciler de bu geçim derdinde okulunu bir an önce bitirip ailesine daha fazla yük olmak istemiyor. Mazur göreceğiz, başka çaremiz yok. Onlara yapamayacağı derecede ödev verenler de onlar kadar suçlu.
Bu çok doğru ama işte hocam o derse emek verenlerin hakkında giriliyor.
Özel üniversiteleri düşünürsek gariban lise öğrencisi açıkta kalıyor istediği bölüme giremiyor. Eğitimde adalet beklemeyin. Artık üniversite okumanın bir onemi kalmayacak gibi duruyor bazı meslekler için.
Umarım kalmaz da yeteneğe göre yönelir herkes.
Yapılan şeyin etik olmadığı doğru zaten yasal da değil... Ben bu zamana kadar yaptırmadım ama biraz karışık bir konu olduğundan sizin bunu bildirmeniz pek hoş değil. Bunu yapan kişi zaten sadece kendisini kandırıyor. Ünivresitede bunu yapan arkadaşlarım var ve bölümden bihaber okumaya devam ediyorlar. Bırakın kendilerini kandırmaya devam etsinler...
👍