MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayıplı ürün ise iade alabilirsiniz.
Size söylenilen üründen farklı bir yazılım teslim edildiyse haklısınız demektir.

Ancak bire bir aynı yazılım ise yazılım güvenliği açısından iade edemezsiniz.
Farklı yazılım diyemem sonuçta aynı yazılım ama eksikleri var.

FiekGames adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demo ile size kurulan arasında kı farkı gosteren resimleri üreticiye yollayın duzeltılmesını talep edin onlardan gelen cevap olumsuz olur ise o kanıtlarla şikayet edebilirsiniz. İade edebilirler. Lakın imzalamış olduğunuz sözleşmede önemli.
Bunu yaptım hocam yarım saatte geri dönüş yapan firma neredeyse 12 saattir cevap vermedi

Lifent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayii'nden almışsanız zor hocam, direkt firma iletişim bilgilerini biliyorsanız firma ile iletişime geçin. Ayrıca böyle bir şeyi ilk kez gördüm Yeni yama notları yüklenmiş gibi demo ile lisanslı sürümlerin farklı olması, şaşırtıcı gerçekten
Hocam eticaret scripti aldım. Demoda istenilen herhangi bir ürüne yüzde ya da TL olarak indirim oluşturulabiliyor ama bana verdiklerinde değerleri giriyorum ama indirim olmuyor. Ayrıca kullanıcı sepetin toplam değerini göremiyoor kdv hariç fiyatları ve ayrı bir alanda toplam kdv'yi görüyor. Ama demoda öyle değil ara toplam ve genel toplam ayrı ayrı görülüyor. Yani ben sepetin ne kadar tuttuğunu bile gösteremeyen bir siteye güvenmem mesela.