Merhaba arkadaşlar, forumda pek konu açmıyorum, sadece bu sorunun cevabını bulamadığım için ilgili yerlere şikatet ve ihbarda bulundum ama size de sormak istedim bir bilgisi olan vardır diye.

Nişanlım x firmada mağaza satış personeli olarak görev almakta. Alışveriş merkezleri kapatılınca kendisinden ilk ay 11 gün senelik izin düştüler. Sonraka ay 30 gün hiç işe gitmediler avm kapalı olduğu için kısa çalışma ödeneği kapsamında 30 günlük ücret aldı. 1 Haziran itibari ile avmler açıldı ve kendileri işe çağırıldı. Kısa çalışma ödeneğinin devam edeceğini, haftalık 30 saatlik ücretin işkur kısa calışma ödeneği kapsamında, kalan haflatlık 15 saatlik sürenin ise şirket tarafından yatırılacağını belirttiler. Bu süre zarfında kendilerini haftalık 45 saat olacak şekilde aylık tam çalışma (180 saat) çalıştırdılar ve ay sonu kısa çalışma ödeneği kapsamında 20 günlük ücret işkur tarafından yatırıldı ama şirket kendisine kalan 10 günlük ödenemeyi yapmıyor. Burada bir usulsüz durum bulunmuyor mu sizce?

Okuyunca biraz karışık geliyor ama özetlemek gerekirse:

Haftalık 30 saat işkur ödeneği + 15 saat şirket ödeneği şeklinde çalışma yaptırıldı.
İşkur haftalık 30 saatlik ücreti (20gün) yatırıyor.
Şirket haftalık 15 saatlik (10 günlük) ücreti yatırmıyor.
Bu süre zarfında haftalık 45 saat çalıştırılıyorlar (aylık 30 gün olarak)

Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim. Teşekkürler.