SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
comp state dropshipper olan kişilerin çok azının bildiği bir yöntem örnekle anlatıcam

şimdi ben bir t-shirt giyiyorum evde
bir tane terlik giyiyorum
1 tane eşofman giyiyorum
1 boxer giyiyorum
1 çorap giyiyorum

5 tane ürün üzerimde bulunmakta şöyle bir düşün 5 tane shopify'dan site açtığını düşün
bu 5 site için 5 tane yüksek pinterest hesabı açtığını düşün

örneğin bir pinterest hesabın sadece terlik üzerine olsun, bir sitede sadece terlik üzerine olsun ve sen terlik satışı yap o hesaptan
diğer hesap t-shirt üzerine olsun onunda bağlı olduğu site sadece t-shirt olsun
bir diğeri eşofman hesabı olsun onunda bağlı olduğu site sadece eşofman satsın
bir diğeri boxer hesabı olsun onunda bağlı olduğu site sadece boxer satsın
bir diğeri çorap hesabı olsun onunda bağlı olduğu site sadece çorap satsın

sonra bu 5 siteyide birbirlerine reklam ayarlaması yapıcaksın terlik sitesinde ürün siparişi yapan insanda çorap sitenin reklamını görücek ve hemen çorap sitesine girip oradan alışveriş yapıcak.

eşofman sitesinde t-shirt sitesinin reklamı olsun adam eşofmanı satın aldıktan sonra direkt t-shirt sitesine geçer çünkü bu ürünlerin her biri birbiriyle bir kompozisyon oluşturuyor yani anlayacağın uyum sağlıyor

peki buradaki konuda şöyle bir soru var neden bir site açıp 5 ürünüde eklemiyoruz? neden her biri için ayrı site ayarlıyoruz?

cevabı; bu ürünlerin kategorisini ele geçirmek ve kategorilerin her birini tek bir yerden domine etmek bu 5 sitenin kendi kategorilerinde googlede ilk sayfaya çıktığını düşünsene? hayal edilemez bir gelir elde etmeni sağlar işte comp state budur hocam

edit; comp state yapılıp başarıya ulaşılırsa bu 5 üründe kategoriyi yönetip piyasa fiyatlarını yönetmekten tedarikçileri yönetmeye kadar geniş bir örümcek ağı sahibi olmuş olursun hocam.
tamam ben 5 site oluşturdum hepsini bağladım. bu reklamlar nasıl oluşuyor ki, comp state denilen olay bi özellik mi applikasyon tarzı? mantığı anladım, uygulamanın nasıl gerçekleştiği konusunda kafam karıştı. nerede görüyorlar reklamları vs vs.

edit. forumda 2 kişi engelli listemde sadece. diğeri de damlamış. nasıl irin akıyor içinden. yazık.