benim dersimde izlediğin olayı kendin icat etmiş gibi anlatamayacaksın millete anlatıyorsan kaynak göstereceksin sanırım.
bir diğeri de benim huyumla karakterimle ilgili cümleler kurmaya çalışmazsan sevinirim.
heh. işte beklediğim iç döküş buydu. oradaki iğnelemeyi de farkettim ama emin olmak istedim, açıkladınız şimdi eyv. ben orada onca şey yazdım, yazdıklarımın tek sebebi insanlar öğrensin ve uygulasın diye, hiç bi çıkarım olmadan yardım olması için paylaştım. siz şimdi tutup şu cümleyi kullandınız ya, ben bu sözlere cevap bile vermem. ama sadece şunu bilin. bu forumda herkes bi şeyler anlatıyor, birilerine yardımcı oluyor bi şekilde. sizden başka anlattığı bi şeyin arkasından hesabını güden, referans bekleyen, yardımda bulunan kişilere " benden öğrendi benden " triplerini giren kimseyi görmedim. çokça bahsetmiştim bu forumda insanları bi şeyler anlatmaktan soğutan pek çok insan olduğuna dair. onlardan sadece birisisiniz. şaşırtmıyor o yüzden. engele alayım da denk gelmeyeyim bu zihniyete daha fazla.