konunuzu okudum sizin fikrinizi ben 5 yıl önce 14 yaşındayken ilk dropshipping yaptığımda uyguladım ardından geçen yıl tekrar uygulamaya dökmüştüm forumdaki bazı dropshipperler dalga geçmişti "tek kuruş para harcamadan reklam yapamazsın shopify dropshippingte imkansız" bunuda yaptım
pinterest'e shopify bağladığınız vakit aliexpress üzerinden autorive yolu ile full otomasyon sistem kurabilirsin hocam bu sayede tek yapman gereken pinterestte hesap üzerinden gereken reklama devam etmen onuda programla pinlettiğin vakit aç bilgisayarı otur ve havadan para gelsin bundan farkı kalmıyor bu işte
burdaki tek sorun en büyük sorun senin o youtube videosunda gördüğün 1 günlük ciro wocoomerce, shopify ve diğer e-ticaret yazılımlarında zerre satış yapmadan beta testing yoluyla yapay satış yaratıyorlar anlayacağın sahte satış yaratıyorlar ve bu sayede gelir elde ediyorlar bunun olayıda şu şekilde işliyor bu e-ticaret yazılımlarını sistemin işleyişini test etmek için bir sipariş talebi oluşturuyor kendi kendine maksat sistem hazırmı diye checkout yapılıp üstüne panele adresler düşüyormu diye bu adam bunu yapıp sahte satışlar yapmış ve bunu youtubede göstermiş
sadece bu değil piyasada shopify kursu satıyorum diye 500-1000 dolar kurs satan ve bu tarz satış yapanların %98'i *********** bu yüzden youtubedeki videoları gelir kanıtları yada para transfer kanıtlarına bakmaktansa bilgiyi öğrenmek için kullanıyorum
ben shopify'da tek kuruş reklam parası harcamadan 1,5 ayda 107 dolar kâr elde ettim pintereste bağlayıp üstüne bunu sıfır bi tane pinterest hesabıyla açmıştım 14 günlük süre içerisinde hem siteyi hem hesabı hazırlamıştım bunu 1 yıl önce yaptım o dalga geçme olayında
aynı olayı 14 yaşındayken tekrar uygulamıştım ve 820 dolar kâr elde etmiştim buda 14 günlük deneme süresinden sonra (satışa açık değilken) 10 günde yaptığım gelirdi ve net kârdı tüm masraflar çıktıktan sonra ama bana sorsan pinterestin p'sini biliyormusun hayır bilmem.
yani anlayacağın hocam bu bahsettiğin yöntemi full otomasyon şekilde çalıştırmak mümkün ve uygulanabiliyor fakat eklentiler sürekli fix yemekte autorive fix yedi ve silindi diye biliyorum bunun dışında başka başka eklentiler ve diğer programlara bakmalısın hocam