Evet örnek güzel, bitcoin baya değer kaybetti ve kendinden baya söz ettirdi. Reklam için illa iyi birşeymi olması lazım neden anlamak istemiyorsun. Bitcoin içinde hep taktikler dönüyorlar. Şu anda en değerli bitcoin. Bana göre reklam kokan hareketler sizin basit mantıklı düşündüğünüz konuları adamlar milyarlar ödeyerek, kac kez kurgular yaparak piyasaya sunuyorlar. Yoo hayvanlarda düşünüyor, niye hayvanları küçümsüyosunuz. Mevzu kişisel değil. Herkes istediği fikri sunar. Bana göre reklam kokan hareketler, simdi ben buraya hayvanlar bile saygı duyuyor birbirinin fikirlerine gibi geyik konusumu açayım hahaha. İyi forumlar

MaitreyaXayah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değer kaybına en basit Örnek bu sadece üstün körü bir örnek daha detaylı örneklerde "değer kaybı " üzerinden verilebilir. Çıkışını anlamlandıramadım ama yorum yazdığımız topic " Geyik " alanında değil bunun farkında olmak lazım. Ayrıca insanları hayvanlardan ayıran en büyük özellik düşünebilme özelliği olduğu için böyle ciddi konularda yapılan yorumlarda dolayısıyla mantık aramaya çalışmam normal olsa gerek. Mevzuyu kişiselleştiripte konunun dağılmasına da lüzum yok, sana da iyi forumlar.