Hocam öncelikle merhaba.Birçok hayvanla ilgilenmenin yanı sıra iki tanede dünyalar güzeli kızım var birisi american bully ve hayvanlara olan ilgimden ötürü daha fazla yararlı olabilmek adına derneklerde rol almak dışında mezun olduğum makine mühendisliğinin yanında veterinerlikte okumaktayım.Bahsettiğiniz tüy dökme sorunuyla ilgili eğer ki veteriner hekimler incelemeleri yapmış ve mantar uyuz gibi hastalıklardan biri olmadığına kanaat getirmişslerse bu durum mevsimden stressten yetersiz egzersizden .. gibi bir çok şeyden olabilir benim deneyimlerin gördüğüm.Tavsiyem kuzu etli mamadansa bir süre balıklı bir mama deneyimleyebilirsiniz kuzu eti sıcak havalarda benim de kendi kızımda cok ciddi tüy dökümüne sebeb olmuştu.Bunun dışında yine beslenmesinde yumurta ve tavuk etinden uzak durmanızı öneririm.Yine duruma göre tüy sağlığını koruma da takviyeler önerebilirimm balık yağı,vmp gibi.Bunun dışında sürekli taradıgınızı ve su ile haşır neşir oldugunu söylemişsiniz bence belki yapıyorsunuzdur ama düzenli olarak kullandıgınız tarağı dahil olmak üzere bulundugu ortamı iyi bir steril edin.sık yıkıyorsanız derinin kendine has yağ dengesi bozulmuş olabilir bi süre yıkama ve tarama işlemine ara verebilirsiniz.Yıkama işinide dermaleen şampuan gibi bu tarz sorunlar için üretilmiş ürünlerle yapabilirsiniz.Ben elma sirkesiyle siliyorum düzenli oalrak 1e 1 oalrak su ile karıstırıp hazırlayarak ve çok faydasını görüyorum bunuda araştırıp uygulayabilirsiniz..Çok fazla belki ve cok fazla cevap vermeye çalıştım yine de tamamı sadece tavsiye umarım biran önce sağlığına kavuşur.Aklınıza takılan birşey olması durumunda pm atarsanız numaramı verebilirim wp tan konuşabiliriz.