@dertliA;
@Tugrabey; Teşekkürler görüşleriniz için. Ben de konu çok anlaşılmadığını düşünerek çok üzerinde durmayıp, kendime siteler yapmaya devam ediyorum bu boşlukta. Hemen hemen her sektörden siteler üretiyorum kendime. Bu hizmetin aslında Pinterest ile uğraşanlar için çok önemli bir hizmet olduğunu sanırım pek kimse anlayamadı. Ya da fiyatı yüksek geldi. Ya da farklı bir sebep bilmiyorum. Çünkü bu satış konusu hiç tutmayınca ben de çok üstelemedim. Pintwo müşterilerim sipariş veriyor genelde, onlara ve kendime yapıyorum. Buradan da sipariş veren olur ise yaparım diye düşünmüştüm ama dediğim gibi ya anlaşılmadı, ya pahalı geldi. Çünkü pek geri dönüş alamadım konudan.
hocam onu ben de anlamadım. İmzamda bulunan eğitimdeki videolarımda olmazsa olmaz bilgiler aktarıyorum, bir kişinin en az 9-12 ay araştırarak tecrübe edeceği tarzda, 7 video var yeni başlayacaklar için uygun olsun diye neredeyse her biri 10 tl ye gelecek şekilde uygun bir fiyat da biçtim ama dediğiniz gibi umduğum dönüşü alamadım. Hatta videolardan birinde r10 pinterest kategorisinde ne tür alımlar kişiye fayda sağlar onu anlatıyorum, belki kişi harcayacağı ve boşa gidecek yüzlerce liradan kurtulacak o bilgi sayesinde ama işte

=
Burada son tercih onların, zaten uzun süredir buralarda olanlar bir konuyu görünce f/p oranını kolayca görüyor. Sizin konunuzdaki satışta olduğu gibi.