Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuradaki Superbox fırsat internet kampanyası paketlerinden limitsiz 10 Mbps olanı almayı düşünüyorum. Özellikle Superbox kullanıcılarının yada kullanmış olanların cevaplarına ve önerilerine ihtiyacım var.
1- Yazlıkta olduğum için bulunduğum yerde telefon hattı yok. Bu cihazı ve paketlerden birini aldığımda telefon hattına gerek kalmadan kullanabilir miyim?
2- Yine bulunduğum yerde (yazlıkta) internet şurada dursun telefon bile çekmiyor. Sadece en yakında vodefone baz istasyonu var. O yüzden en iyi çeken gsm operatörü vodefone. Bu durumda superbox kullanmada sorun yaşar mıyım?
3- İnternette incelediğimde kotalı superbox kullanıcıları kotası bittikten sonra hızının 1 Mbps'e düşerek kullandığını söylenmiş. Ancak ücretli ek paketlerde bulunuyor. Hızın düşmemesi için mi ek paket mevcut, yani söylenildiği gibi kota aşımında ek ücret ödenmeden 1 Mbps kullanılabiliyor mu?
4- Süperbox fırsat internet kampanyası linkinde verilen açıklamada şöyle denilmiş
"Superbox ücretsiz olarak en fazla 2 farklı lokasyonda kullanılabilir, 2 lokasyondan fazla kullanılmak istenildiğinde onaylı olarak ek lokasyon alınabilir. Ücretli ek lokasyon servisi şu anda devrede değildir, devreye alındığında müşterilerimizden onay alınarak ve Web Sitesi’nde yer alan güncel lokasyon kullanım fiyatları üzerinden servisten yararlanılabilecektir."
Süperbox'un en güzel yanı istediğin yere interneti taşımak ve kullanmak değil mi? 2 farklı yer dışında kullanmak istesek ek ücret ödeyeceğiz. Ne anlamı kaldı o zaman Süperbox'un. Yukarıdaki söz konusu bilgiyi ben mi yanlış anladım?
5- Son sorum. Şuan halihazırda süperonline abonesiyim. Sanırım taahhütüm bitmedi. Süperbox ve süperonline, Türkcell'e ait bir hizmet olduğu için, taahhüt bitmeden (ceza ödemesi olmadan) Süperonline'dan Süperbox'a geçiş yapabilir miyim?
1 yıldır superbox kullanıcısıyım, yakınlarda turkcell baz istasyonu yoksa hiç almanı tavsiye etmem çünkü kendim 2 evimde de kullanıyorum. İkiside istanbul içerisinde kartal da ve sultanbeyli de iki evim var ikisinde de kullanıyorum. kartal daki evimde sabit 10 Mbps hız alıyorken, sultanbeyli deki evimde 3 Mbps hızı geçmiyor. Sebebi ise sultanbeyli deki evimin baz istasyonuna çok uzak olmam. Senin de kullanacağın yerde turkcell baz istasyonu yoksa veya çok uzaksa almanı tavsiye etmem pişman olursun.