pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tıklanma oranlarının özel yöntemlerle yapıldığını tahmin ediyodum siz de onaylamış oldunuz yoksa bi pini dümdüz at ordan siteye girsinler vs kolay iş değil bu oranlar için. yani kategoriden sektörden bağımsız bi çalışma ile geliyolar belli ki. bu konuya hiç kafa yormamıştım normalde ama yoğunlaşmakta fayda var.
Şu forumda yakından takip ettiğim bir kaç üye var. Gerçekten bilgili ve farklı yöntemler yapıyorlar. Hani ser verip sır vermeyen kişiler... Ama her kötü gibi kendini ele vermek te istiyorlar... Yorumlarından, konularından cımbızla çekiyorsun. ( Boşuna demiyorum internette bulamayacağınız bilgi burada var diye )

Arkadaşın yöntemini eski mesajlarından biliyorum. Ama Facebook demesi kendini ve yöntemini çok bariz ele veriyor... Eski spamcılar konuyu anlar hemen...

Prensip gereği kimsenin yöntemini alenen ifşa etmem, o yüzden açık açık yazmak istemedim...

Ancak tek kelime de olsa bazen yazdıkları sayfalarca cümle kalabalığından değerli oluyor. Kendim adına onlara teşekkür ederim. 1.5 yıldır, sayelerinde hem kazandım, hem kazandırdım.