Şirket olmadan kredi kartı ile ödeme alamazsınız zaten. Alırsanızda bir gün doğrulamaya rastlayıp parayı içerde bırakırsınız büyük ihtimalle, satış miktarı ile ilgili değil şirket olmak. Kredi kartı ile ödeme almak için tüzel kişi olmak bi zorunluluk. Paypal ile siteden ödeme almak da aynı şekilde business hesap gerektirir bu heapta yine şirket ile açılır fake açılan hesaplarda paypal sizden fatura isterse ve göndermezseniz ya da fake gönderirseniz de kabul edilmezse hesabınız uçar gider. Riske girmrmek için şirket şart kısacası.
E-ticaret ciddi bir konu bir miktar yatırım, vergi gibi konular için tüzel kişi olma, zaman, risk bi çok etkeni göz önünde bulundurmak lazım.
Spam gibi ya da adsense gibi banlanırsam yol bulurum mantığı bu sektör için geçerli değil. Her şeyin legal olamsı gerekir.
Hocam peki şirket işini nasıl halledicez?Güvenilir bir yer var mi bildiğiniz?Ben shopify i kullanarak site kurdum her şeyi hazirlayip pinterest değil de farkli reklam kanallariyla bu işe girecektim lakin ödeme yöntemlerinde sorun çikti ve nasıl şirket açacağimi bilemedim, güvenemedim.