Adsense yıl sonuna kadar tüm çalışanları eve göndermiş, evden çalışıyormuş bildiğim kadarıyla hocam. Türkiye'de de 3-4 aydır pin bekliyor herkes, ama gelmiyor. 4. pin isteme hakkını da kullanıp sonra manuel doğrulama tek seçenek gibi şuan için. ben 2. pin istemeyi yaptım, 2 hafta geçti üstünden. Yaklaşık 2-2,5 ay daha bekliycem, sonra manuel onaylama yapıcam.
Az pin ile başarıya ulaşmak öncelikle sektörle alakalı, herkese hitap eden bir sektörde iseniz doğal olarak içeriğin göründüğü oranda tıklanma sayısı da artıyor. Bunun dışında facebookta çokça kullanılan bir yöntemi pinterestte de kullanıyorum. İnsanların içeriği merak etmesini sağlıyorum. Bunun bin bir çeşit yolu var, ben sadece bir tanesini kullanıyorum. (hangisi olduğunu maalesef söyleyemem.)
bu tıklanma oranlarının özel yöntemlerle yapıldığını tahmin ediyodum siz de onaylamış oldunuz yoksa bi pini dümdüz at ordan siteye girsinler vs kolay iş değil bu oranlar için. yani kategoriden sektörden bağımsız bi çalışma ile geliyolar belli ki. bu konuya hiç kafa yormamıştım normalde ama yoğunlaşmakta fayda var.