runyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eleştiri ve önerileriniz için çok teşekkür ediyorum.

Sitemizde 3 Kişi olarak çalışıyoruz, öyle şirket veya işletme değiliz. Sadece, R10 gibi Forumlardaki arkadaşların işini kolaylaştırmak ve güven kazandıktan sonra, ileride komisyonlu olarak bu iş üzerinden kazanç sürdürmek adına böyle bir sistem kurduk. Bazen yoğunluk olabiliyor veya mesajınız gözden kaçabiliyor. Bu nedenle yazamayabiliyoruz, WhatsApp üzerinden yazarsanız çok daha hızlı bir yanıt alabilirsiniz. Para yükleme sekmesinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Teşekkür ederim.

Hocam kesinlikle benim kötü bir amacım yok. Sadece ilk başta komisyonsuz böyle bir iş yaparak, sonra komisyonlu olarak kazanç sağlamaya çalışan 3 arkadaşız. Hem insanların işi kolaylaşsın, hem biz para kazanalım istedik. Bazı konularda da yazdığımda arkadaşlar bana "Bunu böyle yap" şeklinde öneri, veya eleştiride bulunduğunda teşekkür ediyorum ve önerisini dikkate alıyorum, Ancak, To işlemleri yapan arkadaşlar nedense, direkt olarak küçük düşürücü ve dolandırıcıymışız gibi bir tavırla yaklaşıyor. Yeni olabilir, hiçbirimiz R10'a 10 Yıl kayıt süresi ile giriş yapmadık, hatırlatmak isterim ki Papara, İninal gibi şirketler de ilk başlarda küçüktü. İşini doğru düzgün yaparak kapasitesini genişletti. Bizim de amacımız bu, ancak her seferinde; Yapıcı eleştiriler yerine Küçük düşürücü "Yeni SeyİT geliyor", "3 Günlüksün, büyü de gel." vs Gereksiz tavırlar bulunuyor. Bu da bizi bu işten ve büyüme çabasından soğutuyor.

Yine de @mener; hocama teşekkür ederim. Bir hatam olduysa kusurumuza bakmasın, yeniyiz.
Tabii ki hocam estağfurullah ben size de mener hocamıza da niyetiniz kötü demedim. Sizinde bahsettiğiniz gibi para transferi işlemlerinde direkt olarak paraya temas olduğu için yanlış anlaşılmaya veya manipüle edilmeye uygun oluyor tabii her ne kadar böyle yapılamaması gerekse de. Çok güzel bir girişim başlatmışsınız emek vererek çaba harcayarak umarım daha da geliştirir ve güzel bir platform kurarsınız. Bol kazançlar dilerim, herkes rızkını yer

//--Mizah--

Kimse Seyyit olamaz hocam o mertebeye gelmek zor iş 😂😂