Negroman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkizlerim ve 7 yaşında kızım var. Her gün kanal kanal diye ağlıyorlar. Yetenekliler, kendilerine has konuşmaları ve mizaçları da var. Hatta nefsim dahi zorlanıor para kazanma ihtimali için.
Ancak;
sadece ekranda sanal bir rakamdan ibaret olan yüzbinlerce destekçisi/takipçisi/arkadaşı var zannedip ufacık bir dara düşmesinde yanında çok az belki 2 elin parmaklarını geçmeyecek gerçek dost olduğu gerçeğini görünce (Allah korusun) intihara kadar sürükleneceklerinden korkup her defasında taleplerini bir şekilde geri çeviriyorum.
Büyünce idrak yetenekleri gelişince her konuda elbette kanal açabilirler. Ancak şimdi ilgi manyağı olup, yada ellerinden geleni yapıp ilgisizliğe kurban gittiklerini düşünüp psikolojileri bozulacağına başka bir takım şeylerle geçiştiriyorum.
Uzattım, belki biraz darladım, hatta benim ki bir kuruntu da olabilir, fakat bu akım gerçekten aileleri zorlayıcı bir meseledir.
evet hocam bu konu da da haklısın üzerlerinde gerçekten bir etki filan yapılırsa zararı dokunursa hiç yapmamak tabi ki daha iyi olacaktır ama tabi nasıl bir etki olacagını bilmiyoruz iyice araştırıp ve çocugumuzu gözetlemekte fayda var eğer baktık sizin dediğiniz gibi olursa hemen vazgeçmekte fayda var