Teslimat esnasında fark edilmeyebilir. Ama şu gerçek var bu bir plesk sunucusu. Plesk yapılandırması sadece sizinle ilgili değil muhtemelen optimizasyon yapılmamış sadece ufak testler yapılıp sunmuşsunuz. Burada sizin hatanız olduğunu söylemiyorum tabiki. Kullanıcının uygulaması Gereken bir şey bu.
Ama şuan yaşadıkları hata siteye değil sunucuya erişim hatası. Bunun incelenmesi gerekiyor. Veritabanı hatası olabilir büyük ihtimalle
ben ilgili komutları ilettim. Uyguladıkları zaman düzelmez ise Farklı bir sorun vardır.
Tabiki hiçbir optimizasyon tam olmaz veya istenilen için dogru bir optimizasyon olmayabilir. Burada bunu net belirtebilirimki deneme yapmadan asla iletmiyoruz. Kullanıcının hatası da olabilir olmayabilirde bizlere ilettiği takdirde zaten çözüme kavusturabiliyoruz. Pleske girişte hata almasının temel sebebi ip adresinin banlanmasiydi aynı anda bizim baglantilarimiz da bir sorunla karsilasilmadi.
Şuan ve öncesinde herhangi bir sorun yok tekrardan belirtiyorum, şayet kullandigi bilgisayarda sorun yaşıyor ise bizlere anydesk iletirse baglanip çözmek icin bekliyoruz.