Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normalde her şeyi yer acı, tatlı vs miğdemde hic bir sorun yaşamam yanma vs tarzı. Doktora gittim ama hiç birisi mideye hortum salalım demediler çünkü gerek görmediler. O lafları düzenli içince de hiç bir sorunum kalmıyor mantığa göre psikolojik bir durum diye düşünmek daha baskın bir hal alıyor. Ailemde amcalarımın 2sinde de aynı sorun var bilmiyorum. Öyle hemen isteyince bazı şeyler düzelmiyor ben yıllardır bu şekilde bu sorunu cekiyorum ama kendi kendime bir yol alamadım şahsen.
Hocam size önerim, Barış Muslu'nun kitaplarını okumanız ve Ferrasini Satan Bilge kitabını okumanız, ve şuan yaşadığınız, hissettiğiniz şeyin hemen geçmesini beklemeyin, üstünde durmayın yani. Ne kadar üstüne düşersen hissetiğin şeyde sana o kadar tepki verir. Ayrıca uzun süren bir durum bir anda geçmeyeceği için kendinizi bu durumdan uzaklaştırmaya çalışın, ama geçsin diye değil zaten eninde sonunda geçeceği için

[QUOTEOrtalama ne kadar sürüyor seanslar ? Ilaci bırakma süreci nasıl gidiyor ?[/QUOTE]
Hocam ben devlet hastanesinde psikiyatriye gidiyordum, onlar beni hastane psikoloğuna da yöneltti, Psikologda çok iyi bir kadındı sağolsun. 2 haftada 1 gidiyordum, normal bir psikoloğa gitsen daha farklı muamele görebilirsiniz belki bilmiyorum. Ayrıca ilacı bırakma sürecim gayet rahat geçiyor, ben bu işlerde şunu anladım sadece kafayı meşgul edeceksin kendini mutlu edeceksin