Midene hortum ile baktılar mı? Ben psikologların net olarak bir insana fayda sağlayabileceğini düşünmüyorum. Her şey kişinin kendinde başlar, kendinde biter görüşünü savunuyorum. Psikolog senin hayatını, yaşantını ne kadar bilebilir? Seni ne kadar tanıyabilir? Kendini farklılaştırmak, düzene sokmak ve her şeyi daha da kötü yapmak sonuçta senin elinde.
Normalde her şeyi yer acı, tatlı vs miğdemde hic bir sorun yaşamam yanma vs tarzı. Doktora gittim ama hiç birisi mideye hortum salalım demediler çünkü gerek görmediler. O ilaçları düzenli içince de hiç bir sorunum kalmıyor mantığa göre psikolojik bir durum diye düşünmek daha baskın bir hal alıyor. Ailemde amcalarımın 2sinde de aynı sorun var bilmiyorum. Öyle hemen isteyince bazı şeyler düzelmiyor ben yıllardır bu şekilde bu sorunu cekiyorum ama kendi kendime bir yol alamadım şahsen.
Hocam stres kaynaklı oluyordur o, benimde karnım dışarı çıkınca hayvan gibi şişiyor nefesimi kısıtlıyordu. Bir süre antidepresan kullandım şuan bırakma aşamasındayım. Bende psikolog'la konuşmaya inanmazdım ama iyi birisi denk geldi, seni anlayan birisi olunca iyi geliyor. Kafayı temizlemek gerek biraz, psikolog'un yardımı dokunur ama iş yine siz de biter
Ortalama ne kadar sürüyor seanslar ? Ilaci bırakma süreci nasıl gidiyor ?