Admin panel yok (wp de ne varsa o sadece)
Kim neye oy vermiş bilmiyorsun, kim neyi yüklemiş(resim v.b) bilmiyorsun, ukde yok, entry tag yok, sıralama yok, online listesi yok, video yükleme yok, file upload yok, başlık kilitleme yok, başlık taşıma yok, bkz den başlığa yönlendirme yok, çömez onay listesi yok, google analistik veri gösterimi yok, panelden dil ayarı yok, panelden logo yükleme yok, panelden default tema seçme yok, üye gruplarına göre yetki verme yok, tema seçeneği yok, arkadaş listesi yok, chat yok, entry yedek alma yok, hesap kilitleme yok, entry engelleme yok, yazar engelleme yok, ukde bırakma yok, Debe yok. İstatistiğin i si var sadece.
Yok oğlu yok.
Neyini sayayım.
Olanlarını sayalım, üye oluyorsun, başlık açıyorsun, entry giriyorsun, entrylere oy veriyorsun, hata olmazsa sözlükte dolaşıyorsun bitti bu kadar.
sen satma aslanım, başlık altında entry girme alanın bile saçmalıktan ibaret, başlığa entry girilmiyor kategori seç diyor, başlığa girdim ve entry ekleyeceğim neyin kafasını yaşıyorsun.
Selam faysal, işlerin iyi gitmiyor galiba. Başlamışsın yine

.
Faysal kimdir?
Faysal yetersiz bir yazılımcıdır. Bu onun multisidir. Bugün banlatacağım zaten. Orijinal üyeliği ban yemiştir seneler önce. Onun multisi de ban yemiştir. Bu üçüncü üyeliği.
1) Entry tag var, sıralama var, online listesi var, video yükleme var, başlık kilitleme var, başlık taşıma var, bkz'den başlığa yönlendirme var, çömez onay listesi var. Google analitik gösterimini wordpress üzerindeki 1000000 tane eklentiyle yapabilirsin, dil ayarı var, logo yükleme var, default tema seçme dediğin şey kıytırık renk vermeyse yok evet. Ama sade tema ve default tema olarak 2 tema üstüne gece ve gündüz modu var. Arkadaş listesi dediğin ne yahu, sen sistemini yavaştan sosyal medyaya çevirdin galiba. Takip listesi var tabii ki, chat var, entry yedek alma var, entry engelleme var.
Ukde vs. gibi özellikler gelecek. Hatta 10 gün önce gelecekti ancak zamansızlığımdan güncellemesini yapmadım hala. Burada resmen yalan söylüyorsun. Ya da araştırmamışsın bilmiyorum.
Wordpress'e yama... Faysal sen yetersiz bir yazılımcısın, buna karar veremezsin. Sistemini kullanan insanların bile 2. site tercihleri benim. Zahmet edip sisteminden geçiş sağlasam müşterin kalmayacak. Faysal senin problemin şu, sen bunun eğitimini almadan kendin öğrenmişsin. O sebeple, teknolojilerden bir habersin. Yama diye bir şey yok. Bir veritabanı var, işlem yapan PHP kodları var ve bunu ekrana basan bir front end var. Bu kadar. Yama nedir ya? Oto sanayi mi burası. Rezil etme mesleği.
Mega Sözlük, senin yalanlarınla sistem değiştirdi. "Wordpress'e yama sistem, olmaz bu yeğenim." diye flood yaptın adamın sitesine. Ha şunu da ekleyeyim, mega sözlük geçiş yaptıktan 2 hafta sonra beni arayıp "egemen biz geri dönmek istiyoruz" da dedi. istediğin gibi arayıp, teyit edebilirsin. Senden bana geçen ya da ilk sözlüğünü senin sisteminle açıp; 2. sözlüklerinde hype sözlük tercih ederek; "hocam karşılaştırmak bile haksızlık olur size, elinize sağlık" diyen 20'den fazla insan var ama sen benden sana geçen 3 kişiyi sürekli reklam yapmaya bayılıyorsun.
Fil sözlük, çok eski sürümdeyken size geçti. İkinci site tercihleri yine ben oldum ne hikmetse.
Homojen sözlük, onunla olayımız ap ayrı. Yazılımla alakasız.
Senin aksine ben konuşmadan top tier sitelerimi buraya ekleyemem.
Sistemin bug'lı ve yetersiz. İlk kullandığı sistem senin sistemin olan herkesin ilk kurduğu cümle: çok karaktersiz olduğun, asla ilgilenmediğin, asla güncellemediğin. asla bug'lara bakmaman ve sisteminin buglarla dolu olduğu. Güvenlik açıkların var bolca. Ben bu açıkları kullanma gereği duymuyorsam, tenezzül etmiyorsam ve seninle saygı çevrevesinde bir rekabet sürdürüyorsam; sen de öyle yap. Yaşının adımı ol azıcık, ergenliğini at üstünden.
Bu sana son ikazım. Mazallah bir gün top tier sitelerine giremez müşterilerin, bir anda telefonların filan kitlenir.
Şu yok bu yok dediğin özelliklerin %90'ı var. Benim sistemim senin sistemine tur bindirdi ve bunu herkes bilip, söylüyor. Şu depresyon modumdan çıkarsam %90'ı bırak, senin algoritmasını kafanda kuramayacağın şeyler de yolda.
Sol frame teknolojin bile yetersiz. Lütfen beni sınama, ben sonkod'un yazılımcısı ya da onun bunun yazılımcısına benzemem. Abimdir filan demem, bir akşamda çekerim fişini.
Satışların düştüyse güncelle sistemini, beni geç. Böyle yalanlarla, boş ithamlarla beni karalamaya çalışma.
3. Multine de elveda et.
Ha faysal şunu da ekleyeyim, bazen böyle damarıma basıyorsun ya; bilmem farkettin mi, her bastığında ben bir 2-3 tur daha bindiriyorum senin sistemine. Uyuyanı neden uyandırıyorsun ki?
bu konuşmayı iyi oku faysal. müşterin ne diyor sistemin hakkında? "faysal'ın script ortada, yazarlar gidiyor!" Neden biliyor musun? Yapamıyorsun, kodlaman zafiyetli.
Yapma allasen, herkes biliyor hype sözlük'ün seni ezdiğini. zaten sen de bunu bilmesen geceden beri aynı şey. 200 müşterimden sana geçen 3 site. Ama tek argümanın aynı. 3 sitenin reklamı.
Ban yemeden bir de son kez siteni bırakmışsın şikayet konusuna. Yani bu kadar mı belli edilir niyet? "Ben iş yapamıyorum, satış yok. Hype Sözlük'e derhal yalan saçmalıyım. FlyingATM'i derhal karalamalıyım!"
Acınası bir haldesin gibi geliyor bana.
işte böyle birisi.
@Rodvay; ne diyeyim ki hocam, norm ender gibi. parası bittikçe piyasayı dissliyor. işlev yok.
Şikayet Konusu:
https://www.r10.net/showthread.php?p...post1077540660