Açıkcası iş potansiyeli bu platformda çok var. Ama ben 7-8 yıldır bu sanal alemdeyim çok kazandım ELHAMDÜLİLLAH ama ben kazanırken hep kendim yolu mu buldum. Çünkü, 2+2 kaç dediğim zaman insanlar 4 diyor ama ben kendim araştırarak neden 4 olduğunu buldum. Bu yüzden ben size listeleyim bir kaç şey siz gerisini getirin.
- Makale yazarlığı ve makale aracılığı ( Ben yapıyorum, ben kazanmıyorum çünkü ben ekibime kendi sitelerim için günlük 10-15 tane yazı alıyorum onlara da müşteri getiriyorum. Siz yaparsanız günlük 30-50 tl kazanmanız lazım. Ama ekibi de müşteriyi de iyi yönetmelisiniz. Kalitesiz iş yaparsanız bir daha iş alamazsınız. Misal, ben bu işe 1-2 ay önce başladım, ilk gelen müşterilerimiz ile çalışıyoruz sadece çünkü r10 dan iş kovalayacak fırsat kalmıyor )
- Sosyal Paket Satışı : Burada herkes paketleri kendi oluşturmuyor bazı yabancı platformlardan alıp 3-5 dolara burada x2 katına satıyorlar.
- Firma Rehberi İşi: Hem haber hem de normal firma rehberi sitelerinden oluşan 200-300 sitelik bir liste yapın insanlara buradan hizmet verin. Bugün herkesin aradığı ve zorlandığı bir alan.
Gibi gibi çok iş var. Sadece biraz akıl yürütmek lazım. Misal ben seo danışmanlığı yapıyorum. Benim ihtiyacım backlink ama kaynak bulmakta zorlanıyorum. Giriyorum sosyal link borsası kategorisine insanlar ne satıyor oraya üyelik açıyorum kendim girişleri yapıyorum. Yani aslında buradan çok ekmek götürürsünüz sadece şu var
BUNU NASIL PARAYA ÇEVİRİRİM? Bunu kurcalayacaksınız.
Adsense konusunu acil nakit ihtiyaçlarında pek tavsiye etmiyorum ama olur da gireceksen burada bazı arkadaşlar var Adsenseden 6 bin tl kazanıyorum kadın sektörü nasıl ilerletirim bunu diyen varsa ve sen ooo kadın sektörü iyimiş o zaman deyip ona dalma. Çünkü, bazı tipler var kendini burada çok yüksek gösterip cebinden 10 tl çıkartamayacak.
ARAŞTIR ARAŞTIR ARAŞTIR DENE DENE DENE...
Rabbim bol rızk versin.