hemen yılların kanser kitlemesi gelmeden ben söylüyeyim...
Yıllarca bu kanser kitle kendi işini söylemeyip bizim işi söyledikleri için artık yapmadığım bir iş olan MAKALE YAZARLIĞI
Şöyle düşün her gün 5 tane makale yaz. Ortalama 2 3 saatini alır. 100 kelimesi 2 TL'den satışa koy. Her makalen 300 kelime olursa 6 TL ücreti var. Günde 5 makaleden 30 TL aylık 900 TL para.
İçtiğin sigara sana aylık 400 600 arası masraf çıkartır. Geriye kalan 300 500 lira arası parayı da harçlık yaparsın.
Şu konular iyi niyetli açılsa da gelen mesajlarla yılların sektörü bitirildi.
Aynı sebepten en kısa süre içerisinde güzel bir site yapıp makale yazarlığını bırakmayı düşünüyorum

Eminim taban fiyat olmasa 50 kuruşa 100 kelime yazanlar dahi olacak. Ben de 5 yıldır yazarlık yapmama rağmen sırf aktif ve farklı müşterilerle çalışmıyorum diye 1.5 TL'ye satmak zorunda kalıyorum. E diyeceksiniz sat 2- 2.5 liradan tutan mı var? Tutanlar sektörü bilmeyen ve mümkün olan en düşük fiyata yazan binlerce kişi
Öneriye de katılıyorum bu arada.. Kitap okuyorsan bir şeyler karalayabiliyorsan en hızlı yöntem makale yazarlığı. Sektör bitmiş zaten sen girsen değişen bir şey olmayacak