Teşekürler hocam Ancak analizi yanlış yorumlamışsın. Engagements 1.25m (eykileşim sayısı), tekil kişi sayısı da (Engaged Audience) 192.46 k. Pinterest istatistiği 1. sıradaki siteye ait sadece. 605k sayfa görüntülemesi saymış taboola. 3. sıradaki site zaten facebook trafiği. 2. sıradaki siteyi de abime kurdum, benim kazanç sistemime dahil ama o ankarada kendisi yönetiyor siteyi ve pinterest hesabını. O da aşağı yukarı diğer site ile aynı istatistiğe sahip.
Adsense meselesi dediğiniz gibi, ocak ayındaki ban furyasında adsense hesabım yüklü bir bakiye ile banlandı. Şubatta yeni site kurdum, martın ortasında nedense pinterestten spam yedi. Nisan ortalarında falandı sanırım, 1. sıradaki siteyi kurdum. Adsense onayı aldım ama pin gelmedi bir türlü. ben de o yüzden adsense reklam sayısını az olarak ayarladım. Pin gelene kadar iyi bir miktar birikmiş olacak ama risk işte, her an ban yiyebilirim.
Hocam gunde 3-5 pin atarak mi ulastiniz bu impressionslara? Bende sizin gibi saglam ve ozen gosterilmis pin atiyorum ama sizin grafik harika. Bunu nasil coklu hesaba dokebilirim?