Toplamda 5-6 site var, ama bir iki tanesi pinterest spam yedi. Üstteki üç siteden ilk ikisi ingilizce, pinterest trafiği. 3. sıradaki sitenin kazanç oranından da anlaşılacağı üzere Türkçe içerik

Trafik üstteki iki sitede haziranın 10'undan önce 5k civarı idi, haziranın onundan sonra 10-15k arasında oldu. TR sitede günlül trafik çok az, çünkü içerik eklemiyorum pek. Ama eklediğimde günlük 150k'ya kadar çıktığı oldu. En baştaki sitede adsense de mevcut aynı zamanda. Ordan haziran kazancı 8k. Adsense pin gelmediği için pek yüklenmiyorum adsense reklamlarına.

Şuan pinterestte 2 site ile çalışıyorum, toplam 2 ana hesap, 2-3 tane de arada re pin yapmak için yedek hesap var hocam. Ana hesap kapanırsa diye yedekte tutuyorum.
2 Siteden toplamda 20-30k arası günlük hit ile.

Bu da pinterest alalizi. Son 30 günlük. 1. sıradaki siteye ait.
Bu arada manuel çalışan arkadaşlara bir uyarı; sürekli konularda "hergün düzenli pinleme yapın, 3-5 ne olursa olsun, ama düzenli yapın" diye öneriyordum. Ben nisan ortalarından bu yada hiç sektirmeden hergün 3-5 arası pin attım. Trafik son günlerde 15k sınırına dayanmıştı. 2 temmuzda es geçtim, pinleme yapmadım. Trafik bir anda küt diye 2k'ya düştü günlük. Mayıstada da böyle bir durum olmuştu, ani hit düşüşü yani. O zaman bir pinim çokça şikayet aldığında olmuştu sanırım, ben yine düzenli pinlemeye devam ettim, 10 haziran gibi düzelmişti. Umarım şimdi daha çabuk düzelir.