Teşekkürler, bende yazılımcıyım kullanım kolaylığı olarak wordpress yama yazılımı sizin yazılımınızdan daha iyi duruyor. Yazılımınızı iki dakika inceleyince göze çarpan bariz hatalar var.
Ayrıca başka yazılımları gömerek kendi yazılımınızı yüceltmeye çalışmak yerine "Bak benim yazılımımda bunlar bunlar var ondan daha iyi" demediğiniz sürece ciddiye alınacağınızı sanmıyorum.
Rakip yazılımınızı bir kanıt (dayanak) olmadan kötülemenizi etik bulmuyorum.
Bizim fark etmediğimiz birşey var ise söyleyin bilelim.
Admin panel yok (wp de ne varsa o sadece)
Kim neye oy vermiş bilmiyorsun, kim neyi yüklemiş(resim v.b) bilmiyorsun, ukde yok, entry tag yok, sıralama yok, online listesi yok, video yükleme yok, file upload yok, başlık kilitleme yok, başlık taşıma yok, bkz den başlığa yönlendirme yok, çömez onay listesi yok, google analistik veri gösterimi yok, panelden dil ayarı yok, panelden logo yükleme yok, panelden default tema seçme yok, üye gruplarına göre yetki verme yok, tema seçeneği yok, arkadaş listesi yok, chat yok, entry yedek alma yok, hesap kilitleme yok, entry engelleme yok, yazar engelleme yok, ukde bırakma yok, Debe yok. İstatistiğin i si var sadece.
Yok oğlu yok.
Neyini sayayım.
Olanlarını sayalım, üye oluyorsun, başlık açıyorsun, entry giriyorsun, entrylere oy veriyorsun, hata olmazsa sözlükte dolaşıyorsun bitti bu kadar.
https://owlsozluk.com var kısa zamanda satışa sunulacak ( sınırlı sayıda ) .merak edilen sorular için benimle ve ya scriptin yazılımcısı
@phpYazan; arkadaşımla iletişime geçe bilirsiniz.
sen satma aslanım, başlık altında entry girme alanın bile saçmalıktan ibaret, başlığa entry girilmiyor kategori seç diyor, başlığa girdim ve entry ekleyeceğim neyin kafasını yaşıyorsun.