emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sipariş vermek istiyorum. Acaba whatsapp üzerinden yazsam bir problem olur mu? aramaya gerek varmıdır.
Yazabilirsiniz hocam problem yok

ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Kendime ve birkaç kişiye imzamdaki sitemin logosunun olduğu ve altında isim yazan kupa yaptırmak istiyorum. Ancak logomun vektörel hali silindi ve henüz yaptırmadım tekrardan. Sitedeki logo ile baskı yaptırabilir miyiz? Yapılırsa çok mu kalitesiz olur ona göre sipariş vereceğim.
Logo ne kadar kaliteli olursa baskı da o kadar kaliteli olur. WhatsApp numaramiza gönderin kontrol edelim hocam

abayt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kupalar porselen mi seramik mi?
Kişiye özel kupaların tamamı seramiktir hocam porselen kupa baskıda kullanılmaz bu kupaların özelliği baskının transfer olabilmesi için polyester kaplı olmasıdır ithal kupalar vardır biraz daha mat görünümlüdür onlar da seramiktir. Kullandığımız kupalar yerli malı kupalardır.

ofergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 adet farklı tasarımlı kupa yaptırdım, 100 tl arkadaşa, 20 tl de kargoya ödedim, Baskı kalitesi 1 tane çok zor bir baskı olan dışında çok iyi, bardaklar seramik, sadece 1 tanesinde iğme ucu kadar bir defo var onun dışında hiç birinde ufacık bir defo dahi yok, yukarıdaki 2 kupa da bana gelen olduğundan tekrardan resim paylaşmıyorum, ama genel olarak fiyatının çok üstünde bir kalite, yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.

sonradan ekleme: hediye ettiğim kimse bardağı sık 1 kereden fazla çay kahve içmek için kullanmak yerine masasına süs olarak koyduğundan kaç yıkamaya dayanacağını bilemem ama 1-2 yıkamada baskıda hiç kayma olmadı.
Teşekkürler hocam yorumunuz için. Makinede yikamadiginiz sürece 3000 4000 bin yıkamaya kadar bardağı kullanabilirsiniz. Bulaşık makineleri normal çay bardağını bile çizmektedir. Baskıları çizme durumu yüksektir. Makinede yıkanabilirsiniz ancak tavsiye etmiyorum.
Göndermiş olduğunuz tasarımlar da guzeldi. Baskı kalitesi tamamen tasarım ile alakalı birsey. Tasarım ne kadar kaliteli ise baskı da o kadar başarılı oluyor.