Bizim evde 7 yıldır var, en son suyunu temizletelim dedik tertemiz su çıktı adamlar boşuna geldi, peteğin aksine su boşaltma vs derdi yok, kapalı sistem olduğundan uzun ömürlü. Birde ahşap zemin olacaksa geçerliydi galiba; mantarlı yapın zemini daha iyi oluyor öyle bir mevzu vardı. Onun dışında geç mi erken mi ısıtır, fiyat vs detaylarını bilemiyorum bir şey diyemem o konuda ama genel anlamda memnunum aklıma bir problem gelmedi.
Cevap için teşekküre derim Yer için parke değil de seramik daha iyi olur dediler hem tasarruf etmek istiyorum hem ısınmak
Kaçak olursa alt kattakilerin bi güzel tavanının .... ........Onun yanında senin parkeler sökülüyor yeniden takılıyor.Beton zemindeyse zaten ne olacağını biliyorsun.Daha sonra iyi çalışırsa sistem sıcağı seviyorsan süper bir olay ama benim gibi sevmiyorsan deli oluyorsun.Isındığı zaman zor soğuyor ev.Birde evde istemesen bile toz tutan bir yerdeyse bütün tozlar havada uçuşuyor..
Kaçak olursa sistem basit çağırıyorsun tamirciyi hesapta kırmadan yeri tespit ediliyor.Daha sonra bulduğu yeri kırıyor boruyu kesiyor yeni boru ekliyor.Sonrasında çok güzel birde fatura ile karşılaşıyorsun
Teşekkür ederim. Sıcağı seviyoruz bir de en az 10 15 yıl oturucaz da her yıl kış aylarında soğuk zeminle uğraşmaktansa o masrafı göze alıcaz artık.