Salyap sosyal medya yazılımı 2 yıldır bünyemizde barınan bir sosyal medya platformudur kısacası , 2 gün önce açılan bir sistem değildir. Haziran Temmuz ayları içerisinde beta testlerinin tamamlanması ve aktif edilmesi planlanmaktaydı.

Bu tür sosyal medya yazılımlarında illaki açıklar eksiklikler yazım ve yazılım hataları olacaktır.Ben şahsen bu projenin tutacağına inandığım için firma olarak donanım sponsorluğunu üstlendim.

Salyap sisteminin de twitterda bir anda duyulmasının ardından sunucu1`in sistem kaynakları yetersiz kaldığı için sunucu2 ile daha üst bir donanım aktif edildi.

bu süreçde yapıcı yorumları da görüyorüm kırıcı yorumlarıda (küfürler) gördüm,
Şirketin ceo su olan kişi yok fetöcüdür yok kişisel bilgileriniz sağda solda dağıtılır vs vs gibi komik yazılarda mevcut.

Bu tür forumlara kayıt olurken oraya verdiğinizi kayıt bilgilerinden daha fazla kişisel bilgi veriyorsunuz, uygulama henüz yeni bir uygulama olduğu için bazı izinlerde gereksinimler fazla olarak görülmüş disk erişimi kamera ses erişim gibi bunlar zamanla düzeltilecek bir durum olduğunu düşünüyorum şuanki önceliklerimiz tüm geridönüşleri toparlayıp en kısa sürede yeni sürüm çıkartmak olacaktır.