Arkadaşlar Merhaba

Problemsiz, tertemiz baktıgım ve canavar gibi çalışan Note5 telefonum geçenlerde şarjdan aldım ki sımsıcak, kaynıyor elle zor tutuyordum, telefon sonra açılmadı zaten.

Bataryadan sandım, malesef anakart arızası. 2 yere götürdüm anakart gitmiş artık tamir olmaz dediler. Anakart değişimini de önermiyorlar, problemsiz anakart bulman zor diyorlar.

Telefonu da çok kullanırım, pek çok işimi telefonda yaptıgımdan donan, kasan, performansı düşük bir telefon almak istemiyorum. Öyle bile olsa samsung sıfır telefnlara baktım 2.5k'dan başlıyor. Note serisinden çok memnunum, sıfır note alsam 4k-5k fiyatlar.

2.el telefon alayım desem onun yerine anakart değiştiririm. Ancak dediğim gibi gittiğim 2 yerde, yeni bir telefon al, bulacağın anakarttan da hayır gelmez dedi.

Ancak ekranı bozulmuş ve telefondan vazgeçmiş birinin temiz anakartını bulmak lazım ki o da çok zor ihtimal sonuçta

Sizin fikrinizi alayım dedim, yerimde olsanız ne yapardınız ? 400-500 tl verip anakart mı değiştireyim

Yeni bir telefon mu alayım? Şuan maddi sorunlarım da var, yeni telefon için note serisine müadil başka marka performansı yüksek ne önerirsiniz ?

Teşekkürler