dmr88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hayır çok net ifadeler kullanmayı sevmem ama onlar için farklı bir bölüm açılmaz. Bazı enstitüler makale, tez, kitap diye ayrı ayrı bölümler açabilirler. Dikkatlice kontrol ettikten sonra elle kaynakçaların tümünü girebilirsiniz. Alfabetik olarak da en son sıralarsınız.
Anladım hocam çok teşekkür ederim

StRuCTUrE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elle yazmakta bir sıkıntı yok hatta Kaynakça sayfasını ayrı bir Word belgesinde bile tutabilirsiniz son ana kadar, daha sonra asıl metne ilave edersiniz.

Önemli olan nokta metin içinde dipnot veya parantez içinde gösterilen referansların Kaynakça ile örtüşmesi, ne eksik ne fazla. Genel olarak bir kaynaktan etkilenip onu direkt olarak Kaynakça'ya eklemek metinde atıfta bulunmamak olmaz diye biliyorum eğer kastettiğiniz buysa. Metinde kullanmadığınız diğer kaynakları da ileri okumalar için öneri olarak ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Şöyle bir durumda var tabii tez elektronik ortamda teslim edilecekse Word'ün tüm özelliklerinden faydalanmak iyi olur.

Her enstitü tez ile ilgili gerekli şartları sitesinde yazar onları da kontrol etmek lazım.
Çook teşekkürler hocam