Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projemiz şu, internet ortamında bulunan her türlü işi üyelere yaptıracağımız bir projedir. Bunların içerisinde, makale yazarlığı, editörlük,yorum atma v.s olacak. Sadece arka planda çalışan bir script istiyorum panelli ben ön yüzünü kendim HTML yapacağım isteğime göre. Genel hatları ile istediğim birşey şu şekildedir, yine ufak tefek eklemeler olur. Fiyatlarınızı iletirseniz ona göre hareket edelim. Dönüş yapamadığım arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum, yoğunluktan dönemeyebilirim.

Üye İçin Özellikler
  • Üye olurken seçenekli üyelik olacak ve bazı özellikleri yani yapabileceği görevleri ekleyebilecek, misal makale yazarlığı, editörlük,ürün ekleme işleri v.s
  • Yine kendi üyelik alanında banka hesabını girebilmeli, anlık bakiyesini görebilmeli ve bakiye çekme isteği yollayabilmelidir.
  • Birden çok fonksiyon olacağı için görev yap scriptlerinde ki gibi kanıt olarak sadece resim eklememeli Word veya winrar da ekleyebilmeliler.
Admin İçin
  • Görev eklerken istediği üyeyi seçebilmeli ve bu kısımda misal makale siparişi var, üye olurken makale yazarım kısmını işaretleyen kişileri getirmeli ve buraya göre görev dağıtımı olmalı.
  • Üyelere bakiye ekleme,silme,yeni üye ekleme v.s yapmalı.
  • Görev eklerken dosya yükleme alanı olmalı her türlü dosya kabul edilmeli, açıklama alanı olmalı.
Müşteriler İçin
  • Ödemeleri paytr ile yapabilirler, isterlerse havale.
  • İster bakiye yükleyebilirler isterlerse sipariş tutarı kadar ödeme yapabilirler.
  • Sipariş verirken kategori seçebilir yorum, makale v.s. Sipariş esnasında dosya yükleyebilir ve açıklama alanı olmalıdır.
Genel İstekler
  • Gerek sipariş geldiğinde gerekse üyeler görevlerini bitirdiğinde sistem mail yollamalı ki anlık haberimiz olsun.
  • Tamamlanan bekleyen ve bitmiş kısımları olup bekleyen iş varsa kaçırmamak adına takip etmeliyiz.
Merhaba Hocam

İş hala aktif mi!

Saygılarımızla