PCMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doktorların ameliyat öncesi kullandıkları bir yöntem. Eğer bu kişi gerçekten doktorsa bunda bir art niyet olduğunu düşünmüyorum dolayısıyla şikayet etmenizi gerektirecek bir durum yok. Örneğin; burun ameliyatı için instagram vb platformlar üzerinden bir doktorla görüştüğünüzde sizden burnunuzun önden ve her iki yandan görüntüsünü ister, ona göre fiyat ve bilgi verir. Bu da benzer bir olay; fakat sonuç olarak bir kadının göğüs fotoğraflarını bu şekilde dijital yolla göndermesine ben de karşıyım. Art niyetli insan çok, doktor bile olsa. Üstelik doktorlar kendileri ilgilenmiyor bu işlerle genelde asistanları ilgileniyor. Doktorun kendisi art niyetli olmasa bile asistanının olmayacağı ne malum? Hadi diyelim ki o da art niyetli değil, bu kişilerin telefonlarındaki bilgilerin hack ya da başka bir yolla bir başkasının eline geçmeyeceğinin garantisi yok. Ne yazık ki günümüzde bunu kötü yolla kullanacak çok insan var.

Özetle bana kalırsa şikayet gerektirecek bir durum yok ama rahatsız olduysanız fotoğraf atmazsınız, ya gider yerinde muayene olursunuz ya da bunu istemeyecek bir doktorla görüşürsünüz olur biter.
Raskoln haklı