Extsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Casper da asus ta aslında aynı firmanın ürünlerini kullanıyorlar örnek veriyorum intel , nvidia gibi. Değişen hiç birşey yok aslında. Burada önemli olan iki firmanın tasarımsal hataları vs varmı teknik servisi nasıl gibi şeylere bakmalısınız. Donanım hep aynı zaten. Örn : ram , cpu , gpu birbirlerine çok mu yakın veya değil. bir defasında bu üçü dip dibe gördüğüm bir casper vardı, yumurta pişirirdiniz üstünde. Başka bir örnekte ,şirkete casper AIO pc lerden almıştım , jack soketi kısmını ters yapmışlar düşünememişler power soketini çekmeden jack i çıkarmak zordu biraz illa ek bir yardımcı aparat gerekiyordu kalem vs gibiki araya sığsın.

Bence bu tarz şeylere bakarak alabilirsin. Şirkete aldık dedim tam 50 tane pc aldım sorun yaşadımmı hayır çünkü hatalar tasarımsal hatalardı ve piyasadaki eş değer hp dell gibi bilgisayarlar ile arasında çok ciddi rakam farkları vardı Örn : HP 50 Adet AIO pc 37500 dolara denk geliyordu. Aynı özelliklere sahip Casper : 30K dolara denk geliyordu. Aradaki 7500 dolar cebimize kar olarak kaldı yani.
Guzel açıklamanız için teşekkürler sanırım bende casperi tercih edecegim

rws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asus. daha iyi soğutma , daha iyi işçilik, daha iyi teknik servis, daha iyi malzeme, vs...
O konuda haklisiniz ama casperin da islemci vs son nesil