Yemek sepeti muhabbetini İş sepetine dönüştürmek. Piyasada var mı böyle birşey bilmiyorum ama yoksada Böyle birşey yaparak Şehirdeki Tüm Boya banada,Siva,Mermerci, kapı sok sak, Uydu-Anten,elektrikçi, Sucu,Beyaz esya tamircisi,Kompi petek tamircisi,hali yikamacisi tek bir sistemde toplayip( ilk etapta tum bu dukkanlari gezerek) Müşteri sistemlerini tanitip bilgisayara kurmak. Kullanicilar Uygulamadan ihtiyaci olan servisi cagircak ki Sahsen Samsunda isim düştüğü zaman elektirikci bile bulmakta zorlaniyorum. Önce elektrikciye gidecen de alacan gelecen.Biraz daha fikirler genisletirelerek daha oturakli dusunulebilir.Sermaye gerek ama.

Demek istediğim is bulmak değilde is sahibi olanlara komisyonlu is vermek Konsept daha kucultuledebilir. Bu yakar seye gerek kalmaksizin reklaminizi izmirde yaparak.

Veya hocam daha kolayi ve zahmetsizi Firma sec gibi daha iyi tasarimli ve arayuz kullanicilara hitap etcek site kurmak. Lokal Seo konusundada iyiyim dediniz. Markalascak bir isim secip anahtar kelimelerde her iş sektorunun kelimeleri ile birinci sirada cikmak. İzmir Klima servisi,izmir elektrikci,İzmir kombi bakim,izmir uyducu-antenci. Bu kelkmelerde birinci sirada cikarak dukkanlara da brosurler (bilgi verici,is sayiniz artsin,herkes sizi bulsun istermisiniz sloganli) birakarak Sizinle tanitim/reklam calismasini saglamak.Aylik veya yillik ucretler ile tabiki. Daha kolay ve daha zahmetsiz. Sabah sabah güzel beyin jimnastiği yaptim teşekkür ederim konu sahibine