@veridrom; hosting alan adı konusunda gayet uygun fiyata yardımcı olabilirler kendileri ayrıca wordpress konusunda yardımcı olabilirim makale işinden anlıyorsan ücretli çalışıcak biri yada birilerini arıyoruz
Makale yazımı konusunda bilgim sıfır ilginiz ve teklifiniz için teşekkürler
Öncelikle domaini çok iyi seçmeni öneririm, anahtar kelimelere göre bir domain al ki başta çıkman kolaylaşsın. Ardından hızlı bir hostinge ihtiyacın var, benim tercihim veridyen. Aynı zamanda müşteri ile de çok iyi ilgileniyorlar ve takıldığınız yerde yardımcı oluyorlar. Diğer bir aşama makale, H1 H2 etiketleriyle uyumlu biraz görselli biraz da anahtar kelimeli düzgün bir makale işini görür. Ama SEO kısmına ancak profesyoneller yardım edebilir o da ücretli olarak. 4 aydır deli gibi araştırıyorum ona rağmen SEO'da kendimi yetersiz hissediyorum.
Ama siteyi alacaksan kendine şu soruyu sor; "ben sürekli bıkmadan makale yazar mıyım ?". Cevabın evetse aç siteni çünkü bu sektörde devamlılık önemli. Şimdiden hayırlı olsun
anladım hocam çok sağolun bizim derslerin yarısı kadar ilgilensem zaten uçar diye düşünüyorum ilginiz için teşekkürler