Banka Avantajı Varmı Yoksa Ziraatdede Yapmam Mantıklımı Hocam
Hala Geç Kalınmış Sayılır mı Hocam Yani Şimdi Girsem?
eğer çok al sat yapacaksanız banka dezavantajlı olur hocam. Tacirler, gedik yatırım gibi kurumlar 10 binde 3 komisyon alırken bankalarda bu oran bayağa yüksek oluyor. Ahlatçı'da 10 binde 1 ama gedik ve tacirleri seviyorum ben.
Yani geç kalmış sayılır mısınız, açıkçası biraz öylegibi hocam. Cidden çk bedava hisseler vardı, kimse yüzüne bakmazken girdik güzel oldu çok şükür. Şimdi ucuz kalanlara bakınca thyao, tavhl, pgsus, clebi, garan, halkb vs bunlar kaldı. Bunlarda ne olursa yükselir AB Türkiye'ye bu ay uçuşları başlatması lazım, virüs vakaları azalması lazım sadece biz de değil özellikle ABD'de koronanın seyri artıyor hala. Yani şu an koronanın seyri ve yaklaşan ABD başkanlık seçimleri piyasalarında önünde. İllaki fırsat verir piyasalar ama ben şahsen geçen hafta bir gıda hissesinden güzel kar aldım çıktım, sonra dayanamadım kapanışta tavhl'e girdim. Net bir şey söylemek çok zor ama ben orta uzun vade beklerim düşüncesi var ise bist30 hisseleri piyasaya göre cidden ucuz ben onlardan tercih ederdim ama asla kimseye şunu al bunu al demek de mantıklı değil hocam. Ayrıca telegram gruplarından da uzak durmanızı tavsiye ederim hisse konusunda. Not : Yazıklarım yatırım tavsiyesi değildir.