Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, evet nedense Apple'da 10 yıldır olan optimizasyon bir türlü şu öve öve bitiremediğiniz Android cihazlara gelmedi? Apple'da 10 yıldır olan yılda 1 amiral gemisi çıkarma nedense şu Android üreticilerine gelemedi mübarek 2 ayda bir yeni telefon tanıyorlar hiçbir şey değiştirmeden. Apple'da 10 yıldır olan uzun ömür nedense şu Android cihazlara bir türlü gelemedi 2 ayda ömürleri doluyor.

iPhone cihazlara 8 yıldır yüklediğim yükün %10'unu 2017 yılında 2 farklı Android üreticisinin güncel amiral gemisinde yapmaya çalıştım ve birisi 20. günde diğeri 28. günde servise gitmek zorunda kaldı ve iade teklif ettiler.

Ayrıca konuda bahsi geçen özellikler iOS 14 ile birlikte gelen en küçük yenilikler, 1000 iOS kullanıcısı üzerinde anket yapılsa 999 tanesi gelmese de olur der bu özelliklere. Çevremde iPhone kullanan kim varsa bu yeniliği gereksiz bulduk ama o 1 kişiyi düşünerek yapıyor bu yeniliği Apple.
Walla merak ettim hocam ne yükledin de öyle cortladı.. Oyundan daha çok yoran bir şey varda biz mi bilmiyoruz.. Cidden meraktan soruyorum..