Her aldığım ürün için 1 proje hakkı var yani? Mesela 1 after effect template'ini sadece bir instagram hesabından paylaşabilirim öyle mi? Bunun takibini nasıl yapıyorlar?
Öyle değil, dosyayı indirirken nerede kullanacaksın diyor sana bunu doğru belirtip belirtmemek size kalmış.
Normalde a sitesine ve b sitesine aynı temayı kullanacaksınız misal.
Size diyor ki a sitesine kullanırken benden indir sonra b'de kullanacağın zaman gene indir.
1 günde aynı temayı 5-6 defa farklı projeler için indirebilirsiniz.
Ancak bu temelde sizi takip etmek için değil zaten o ürüne sahip kişilere para ödemesi için.
Siz o temayı kaç farklı projenizde kullanacağınızı söyleyerek indirirseniz ürün sahibine de site tarafından o kadar çok ödeme yapılır.
1 kere indirip diğer sitelerde de kullanabilirsiniz ama indirirken size verdiği lisans ilk yazdığınız projeye ait olacağından ileride olurda bir lisans durumu yaşanırsa siz aboneliğiniz varken indirmiş bile olsanız sonraki siteler için indirmediğiniz için zan altında kalabilirsiniz.
zaten pek işim yok temalarla vs hocam, mesela 1 tane video template'i beğendim diyelim. Bunu indirip farklı farklı editleyip 5-6 kere paylaşabilirim demektir bu değil mi?
Video template, müzik, resim vs. gibi ürünleride birden fazla defa indirebiliyorsunuz, siz normal indirip kullanın ancak abonelik süreniz boyunca örnek veriyorum ileride 20 farklı instagram kullanıcısında ben bunu kullanırım diyorsanız aralıklı olarak gidip o 20 defa indirmeyi yapın, hepsi birebir aynı dosyalar zaten. Beraberinde lisans dosyasıda geliyor sadece onlar değişiyor. Resim / template / şablon gibi şeyler zaten siz kendiniz değişiklik yaptığınız için sonrasında zaten bir yerde denk gelme vb. lisans sorunu yaşamazsınız.