TekstilTurkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk olarak yazdığın sisteme hakimiyetin ile opencart'a hakimiyetin arasında farklar olur hocam kendi yazdığına daha çok hakim olursun tabi ama bu bir süre için geçerli sürekli opencart kodlarına bakıp onunla içli dışlı olursan kendin yazmış gibi hissedersin bi noktadan sonra. yani bu konuda + olur mu bilemem, fakat opencartta asla kullanamayacağın bazı şeyler vardır mesela onlar senin sistemde olmaz boşa yer kaplamazlar ama birde şu açıdan düşün zaten yazılmış elinde hazır kodlar bulunan bir şeyin bir benzerini sıfırdan yazıcaksın bu sende zaman kaybına yol açabilir. opencartta kullanabileceğin güzel eklentilerde mevcut senin yazacağında bir eklenti söz konusu olmayacak hepsini kendin yazmak zorunda kalacaksın. temalar içinde aynı şey geçerli.

yani benim genelde şöyle bir düşüncem mevcut amerikayı yeniden keşfetmeye ne gerek var bana kalırsa opencartı altını üstüne getir sonra kafana göre düzenleme yap derim hem zamandan tasarruf etmiş olursun hemde aynı şeyleri tekrar yazmak zorunda kalmazsın.
Evet çok haklısın Amerika'yı yeniden keşfetmeye kesinlikle gerek yok. Opencart için modül ya da eklenti geliştirme konusunda da fazla bir bilgiye ulaşamadım. Kodlama yapmadan Opencart ile e-ticaret geliştiren eğitimler mevcut ama yukarıda belirttiğim gibi benim isteklerimi pek karşılamıyor sadece hazır sistemin arayüzünü kullanmayı gösteriyorlar. Opencart için kodlama yapma eğitimini nereden alabilirim bildiğiniz bir kaynak varsa ücretli/ücretsiz farketmez sadece bu işi öğrenmek istiyorum