Reinga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalıştırdım dün gece baya uğraştım ama çözdüm 10 abone gelmiş ilginç şekilde sağolun. O kadar uğraşıp olmayınca sinirlenmişim dün sanırım kusura bakmayın )
Hocam video ile kafaniz karisa bilir konuda yazili hali daha basit adim adim ayarlayip baslatıyorsunuz sorunsuz çalisiyo

Nephiliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Madde için seni tebrik ederim. Programı kullanırken ilk aklıma gelen şey buydu. Hatta bir yere yorum yazmadan iptal edebildim. Tabi kimbilir görmediğim ne kanallara yazdı. Tesadüfen gördüğüm için silebildim, adını tam hatırtlamıyorum, o an panikle iptale basıyordum. Sonu kurdistan diye bir kanal. Milliyetçi biriyken adımız çıkacak.

2. Madde eğer sürekli oluyorsa sıkıntı olur. O konuda haklısın. Çünkü kendine de yorum yapıyorsun.

4. Madde mutlaka kendinize özgü yorum yazın.

5. Madde de benden gelsin. Ne olur artık özlü sözlü yazmayın ey kullananlar. Çok komik gözüküyor. Hergün 5-6 tane özlü sözlü geliyor. Buradasınız biliyorum.

6. Madde en kötü 2 günde 1 durdurun. Mümkünse 7 ya da 20 saat arası. Programı yapmış kadar derinlemesine inceledim. Bana güvenin.
Hocam aslinda o tur kanalara yazmasi birazda sizin eklediginiz kanal linkleti ile alakali mesela ben yrmek kanallari ekliyorum çocuklar için oyun kanallari ekliyorum sarki muzik kanallari ekliyorum listeye bu saydigim kategorileri eklediğim icin program kitlede çok asıri sapma yapmıyor
Hani bu bir program sadece. Yani aklı düşüncesi yokki oturup doğru ile yanlışı ayırt etsin burada suçu programda görmeyelim sonuçta programin işi yorum yaparak abone kasmak