6 sayfa boyunca kendini komik sanan bir kaç süper zekanın yorumu dışında hepinizin yazdıkları gerçekten ciddiyetle okudum.. Arkadaşlar kabul ediyorum IOS gerçekten stabil bir işletim sistemi ancak öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Android her dakika crash veriyor Bugün örneğin Xiaomi ya da Huawei'de kendilerine göre özelleştirdikleri Android işletim sistemlerini kullanıyor ve taş gibi hepsi.. Son derece kararlı ve hızlı çalışıyorlar. Örneğin ben p20 lite kullanıcısıyım 2018 model telefon ve hala da hem kamerası hem özellikleri ile her şeye yetiyor.

Gelelim şu Apple'larda virus yok olayına.. Bir konuda kısmen haklısınız gerçekten nadir örnekleri var ama yine de IOS için de virüs var. Buyurun https://www.kaspersky.com.tr/resourc...es-get-viruses ben demiyorum Kaspersky diyor. Buyurun bura da minik bir liste var mesela https://www.theiphonewiki.com/wiki/Malware_for_iOS ama evet pc yada android ekosistemine bakarak çok nadir bu da karşılaşma şansınızı oldukça düşürüyor.

Sonra gelelim kameraya yıl olmuş 2020 millet 108mp kamera koyuyor Apple 15 bin tl istediği telefona hala 12 mp koyuyor. Şimdi lütfen bana gelip mp herşey değildir demeyin. Ben grafik tasarımcıyım elbette mp'in her şey olmadığını biliyorum ama yine de çok şeydir. En azından benim için belki de mesleki bir olgudur..

Bir konuyu net olarak anlamanızı istiyorum ki ben Android fanboy'u felan değilim sadece aldığım ürünü Fiyat / Fayda / Performans olarak değerlendiren bir teknoloji kullanıcıyım. Ve Apple sadece Performans tarafında seçilebilir geliyor. Ayrıca herkes için bu iş böyle olmayabilir ama ben eğer bir cihaza para verip aldıysam o cihaza hükmetmek isterim. Yok onu yapmazsın yok bunu yapamazsın vs.. gelemem.. Parayı veren benim o bana hizmet edecek..

Sonuç olarak Apple kullanan ve seven arkadaşlara da sonuna kadar saygım var ama bana göre değil

Aklıma geldi ayrıca özellikle mobil dünyanın Apple ne yapsa taklit etme çabasından da iğreniyorum. Örneğin şu lanet olası çentikleri başımıza Apple bela etti.. Gerçi öyle kocaman çentikler kalmadı Android telefonlarda artık şükür..