1 ve 2. madde düzeltilebilir mi ? Facebook grumuzda programı paylaşmıştım bir arkadaşın değerlendirmesi....

İlk gün 4 saat, ikinci gün 2 saat 30 dakika. Abone sayısında artış oldu. Uzun süre başında bekleyerek takip ettim.
4 başlıkta dikkatli olmak gerekiyor:
1. Bir kanal PKK paylaşımları yapıyordu. Video açıklamasında ezik TC, askerlerimiz için telaffuz etmekten imtina edeceğim tabirler vardı. Ben abone olup yorum bırakmış oldum. Yorumumda öyle bir denk geldi ki anlatamam. Hukuki açıdan derdimizi anlatana kadar iş işten geçebilir. Allah muhafaza.
2. Kendi kanalımızı da açıyor. Reklam oynadığında sıkıntı olur. Daha önce bu yüzden reklamı kapanan çok kanal biliyorum
3. Ben bilinçli olarak Mozilla Firefox için reklam engelliyici ayarladım. Enhancer for YouTube eklentisi de kurdum. Her ikisi de görünmedi. Ayrıca Mozilla Firefox'ta mail adresim ve şifrem kayıtlıydı. Programın açtığı tarayıcı tekrar istedi. Mozilla'yı birebir kullanan klon bir tarayıcı gibi geldi bana.
4. İkinci gün üşenip yeni yorum girmedim ve yorumları da değiştirmedim. İkinci gün programın yorum hatasını üst üste vermesi nedeniyle kapattım. Telefondan yorum yazmayı denedim. Olmadı. Yaklaşık 24 saat süreyle hiç kimseye yorum yazamadım.