Merhabalar,
Boyle bir konu acma gereksinimi duyabilecegim muhtemeldi. Ve sonunda boyle bir konu aciyorum.
Benden urun alacak kisiden bundan sonra Urunu almak istediginize emin misiniz diye soru soracagim ve eminim dedikten sonra urunu almaktan vazgecen veya sessiz sedasiz konusmayi yarida birakana "-" ticaret puani verecegim. Benden browserstack hesabi almak istedigini belirtip hesabi hazirladigimi soyledikten sonra mesajimi gordugu halde ne bir yanit ne de bir odeme yapan kisiye de saygilarimi(!) sunuyorum. Bilmiyorum belki isleri yogundur gunahini almak istemem ama 3 gun oldu ve 4. gun olacak neredeyse. Gercekten isleri yogun ve foruma giris yapmaya vakit bulamiyorsa hatam varsa affola. O kisi odemeyi yaptiktan sonra ona hesabinin bilgilerini iletecegim.
Ayrica bundan boyle sattigim urunu benden olunun de olusu fiyattan isteyen olursa forumda o kisi hakkinda konu acacagim. Kurallara aykiri ise de acmam, sadece o kisinin profilindeki not kismina kendim icin not duserim "Olucu Asker" eklemesi yaparak.
Isim vermiyorum ama forumda 20 tl ye sattigi lisansi benden 5 tl ye almaya calisan bir arkadas oldu. Daha once 25 e satiyorken benden 10 tl ye almisti sonradan fiyatini 20 tl ye dusurdu bu sefer de 5 tl den almaya kalkti. Serbest piyasa falan demeyin insan az da olsa UTANIR, SIKILIR. Hep bu anlayis yuzunden degeri 3 olan seyin degeri1 olmaya basladi. Bu durumlar oldugu surece her urun belli bir sureden sonra degerini yitirir ve kullanilamaz hale gelir. Tipki instagramda 1 2 tl ye takipci, begeni satildigi zamanlarda gelen guncellemeler yuzunden bir cok kisinin magdur olmasi gibi. Benim bir urunu getirme maliyetim ne kadar olursa olsun benden hic olmayacak fiyatla urun almaya calisanlara tavrimi kesin olarak gosterecegimi belirtmek isterim.
Bu konuya yazilacak olan yorumlara yanit vermeyecegimi, tamamen benden urun alacaklara bilgilendirme amacli olarak bu konuyu actigimi belirtmek isterim.
Herkese iyi calismalar dilerim.