Ben telefonu normal kullanan bir insanım. İşte arama, mesaj, az çok sosyal medya falan. Telefonumda oyun bulunmuyor. Bu senelerdir bu şekilde. Yanılmıyorsam şlk telefonlarımdan bir tanesi iPhone 3GS'di. Sonrasında iPhone 4S aldım ve uzun bir süre bunu kullandım. Yani ben telefona iPhone ile başladım ve şimdi 6+ senedir Android kullanıyorum. Peki, neden androide geçtim. Açıkçası ilk başlarda öğrencilik falan fistan diyerekten iPhone satıp, androide geçtim. Sonra baktım ki orta halli bir android cihaz benim 3 sene kadar rahatlıkla işimş görüyor. Aynı zamanda bu cihazları iPhone'nun 3/1 fiyatına satın alıyorum. iPhone cihazlarıma gözüm gibi bakardım. Kılıflar, dikkat etmeler falan filan. Ama android cihazlar beni rahat hissettiriyor. İsterse kırılsın diyorum. Gider yenisini alırım her durumda. Bu yüzden Android kullanıyorum. Bilgisayar konusunda ise illa Windows zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Fırsat bulursam uyumlu bir Dell dizüstü alıp Linux dağıtımlarından birisini kullanmayı düşünüyorum. Her türlğ işimi görecektir.